Bissen Brainwalk!!!

Matias "Bissen" Larsson är en framgångsrik Bandyspelare från Köping! Han har spelat i Elitserien i många år, bla i Edsbyn & IFK Vänersborg!!!



För ett år sedan drabbades han av ett blödande bråck i hjärnan och opererades akut! Han överlevde och på årsdagen hade han bestämt sig för att kunna ta sig runt "Milen" här i Köping!

Förra året :

”Bissen” i kamp mot sjukdom

Mathias "Bissen" Larsson, 34, går sin tuffaste match – den här gången utanför bandyn. Köpings främsta bandyprofil har opererats för ett blödande bråck i hjärnan. Nu kämpar han för att bli frisk på sjukhus.
– Operationen gick bra, men läkarna vill vänta några veckor för att se om ytterligare en operation behövs, säger Mathias pappa Rolf Larsson till lokaltidningen Bärgslagsbladet.
Det började med huvudvärk för ett par veckor sedan. Efter att ha ätit värktabletter närmare en vecka blev Mathias allt sämre. Han skiktröntgades på det lokala lasarettet och sedan blev det bråttom. Han kördes först med ambulans till Uppsala och sedan helikopter till Universitetssjukhuset i Linköping.
Där opererades han för ett blödande pulsåderbråck på hjärnan.
Även om bandyn i ett sådant här läge känns oviktig låter Mathias ändå hälsa att han vill fortsätta inom bandyn, ”på något sätt”.
Mathias återvände till moderklubben Köpings IS för fyra år sedan efter att ha spelat 13 säsonger i högsta serien. Han har bl a vunnit SM-guld med Västerås SK, men också spelat för Edsbyn, Bollnäs, IFK Motala och IFK Vänersborg.

 

Han & frun Emma startade en sida på Faceboook och bjöd in vänner & bekanta att gå med honom !

Idag samlades vi på Zigenarbacken:







Emma "Bissens" fru tackar för att vi stöttar honom och att vi skänker pengar till Hjärnfonden!!!



Fotograf: SIMON OHLSSON!

Denna snodde jag från Magazin 24!


Jag,Jonatan & Simon fick sällskap av Jenny och vi gick den kortare rundan!

Alla pengar går oavkortat till Hjärnfonden & ryktena säger att dagens promenad drog in 100000!!!

KRAM E-M

Kommentera här: