Kvalitetstid!

Med mina fina killar fick jag igår då vi drog till Stockholm!!
 
Vi shoppade, Jonatan hittade jeans G Star Raw, Simon fick en vårjacka PUMA och PUMA kallingar som inte har funnits någon annanstans..... Lita annat smått och gott blev det också.. Bland annat denna :
 
 
Vi gick i affärer innan vi åt på Pizza Hut... Shoppade mer sedan blev det en fika på URBAN Coffee...Lite mer affärer sedan hem med 18.26 tåget.. En mycket lyckad dag!!!
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M

Grattis!

Jag är väldigt förtjust i vårt kunga hus och dess medlemmar och speciellt Kronprinsessan Victoria och hennes familj!! Så idag säger jag GRATTIS lilla Prinsessan ESTELLE på 1 års dagen!
Copyright.Kungahuset.se
 
 
Min dag "so far" innehöll lång sovmorgon, besök av Erika, matlagning, "Ullvirundan" med Marie och nu lite soft och sedan så klart Melodifestivalens sista deltävling! Jösses så fort dessa veckor gått sedan den började!!! Har inga favoriter i kväll heller ...
 
KIS spöade Nyborg i sista matchen i Allsvenskan!!! Höll koll på Elitrapport...
 
HEJA
 
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 
 
 
 

Paus!

Från Bandyn blev det i helgen iom att Jonatan inte åker till Vetlanda! Han sträckte sig på träningen i tisdags och har vilat sedan dess!!!
 
Så nu väntar alltså en helg utan måsten! Så skönt!!! Kommande vecka är också utan måsten iom att killarna har SPORTLOV!!! Jag jobbar nog som vanligt och i dags läget har vi inte några planer på att göra något även om jag funderat på att ev ta semester en dag... 
 

På tal om semester vore det inte fel att ligga här just nu....
 
Ha en skön forts på kvällen alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M