Slappardagar!

Hej!

Nu har vi slappat i två dagar. Mest varit hemma. Jonatan har åkt skridskor, Erika & Simon har varit ute och gått. Jag själv har precis läst ut boken :

BRODER ODD

  
skall snart börja med  INVASION   

eller  LIVSTID   .

Jag har inte riktigt bestämt mig för vilken.........

Jag läser ju mycket av Dean Koontz & Stephen King ! De är så bra!!!!!

Ha det så jättebra och var rädd om er!!!

GOTT NYTT 2009 !                    


KRAM E-M

Vår dag!

Hej!

Idag har jag och Simon tillbringat 4 timmar i stallet! Han skulle rida sin vanliga lektion och en timme senare en "åter ridning" . Men vi fikade mellan lektionerna så tiden gick rätt snabbt ändå.......När vi kom hem stod lunchen på bordet och efter en varm dusch tittade vi på FANTASTISKA ÄNGLAGÅRD 2 !
 (Fast 1:an är bättre!)

 Jag gillar alla filmer av Colin Nutley!!!!!

Jonatan har varit och tittat på KIS P 93-94 laget som hade BANDY turnering nere på Krillan ! Erika och Göran har slappat hemma hela dagen......

Nu ikväll skall vi nog "försöka" titta på Harry Potter, Körslaget & Selma !

Må så gott alla som läser detta !!!


KRAM E-M

Tsunamin 26/12 2004!

De flesta känner nog någon som blev direkt eller indirekt drabbad!? Det blev jag ialla fall då min äldsta och bästa vän med familj höll på att försvinna!

"Maja", Åke och Vincent var på en liten ö utanför Krabi då det hände! De fick fly från vågen som jagade upp dem på ett lastbilsflak. Deras bungalow blev helt bortspolad av vågen MEN de klarade sig!!!!! Efter något dygn i djungeln kunde de med stor hjälp av lokal befolkningen ta sig vidare till säkerheten.

Två dygn senare fick jag beskedet att de klarat sig och mådde förhållandevis ganska bra! Dessa två dygn var hemska!!!!!  Men samtidigt går det ju inte upp mot hur många människor hade det i resten av världen..........

                                                Fruktansvärt!

Jag tänder ett ljus för alla drabbade !  


Var rädd om er !!!


KRAM E-M