Helg!

Inledningen av helgen började i rasande fart... Gick "Ullvirundan" tidigt igår morse... Sedan jobb till 18.30 därefter hem för dusch innan jag drog till Festen för Gunilla & Josefin..
 
 

Där åts det mat, lektes, dansades, chokladprovades och fikades... Mycket trevligt!!!
 
Idag ska jag ägna mig åt att städa, plocka och gå "Ullvirundan" sedan ska jag och Maja på Bishop, ska bli mycket trevligt!!
 
I morgon blir det Innebandy, IBK Damerna har derby mot Arboga.. Tror på en säker vinst, skulle bli oerhört förvånad om det blir förlust!!!
 
HEJA 
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 
 
 

Jag tycker om dig!

Är bland det finaste jag hört på länge (av någon som inte tillhör min familj)...
 
Lille "Putte" på min avdelning höll mig sällskap då jag bytte blöjor på hans kompisar igår.. Helt spontant sa han bara - Jag tycker om dig!!! Det värmde mitt hjärta något otroligt!!!
 
Det blev en jättehärlig kväll igår hos Reija på Dammiddagen... God mat och dryck, trevligt sällskap, glada skratt och mycket skvaller!!!
 
Är oerhört glad att jag har dessa 4 tjejer i mitt liv!!!
 
 
 Reija, Marie, Lena och Marie....
 
Dagen idag ägnades åt jobb, plock hemma, en last med prylar som skänktes till Pingstkyrkans loppis.. Jag veckohandlade och jag har gått "Bissenmilen".. Nu väntar soffan!!!
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M

 

"Bissenmilen"!

 
En sådan "MIL" blev det efter jobbet... Skönt!!! Efteråt letade jag mig ner till "Krillan" för att titta på KIS P-15 som spelade mot ÖSK! De vann och JONATAN dömde matchen...Stolt mamma, för han gjorde det väldigt bra!!! Jag pratade nämligen med en pappa som berömde honom!!!
 
 
Nu lite : 
 
Innan läggdags...
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M