Simon & Linda Bengtzing.

Hej igen!

Jag känner mig nu som en van bloggare, hi hi.... Nåja jag börjar iallafall på kläm på det!!!!

Min yngsta son Simon är ett stort Linda FAN och det har jag också blivit ju mer jag har träffat henne!!! Vi har träffat/ sett henne 23 gånger! Hon är en jättegullig och ödmjuk tjej som bryr sig om sina fans!!!! Låter dem ofta stå i centrum genom att ropa deras namn eller låter dem komma upp på scen. Vi har också mött nya vänner i olika åldrar tack vare Linda - MARTIN,EMMA,MILLA,CARRO,MICKE,FRIDA,LINNÈA och CO. Jättetrevligt har det varit att lärt känna er!!!!Här är Simon och Linda !

Jag kommer att berätta mer om vår äventyr med Linda och också berätta mer om min styvdotter ERIKA och min andra son JONATAN, fast de är inte lika villiga att vara med på bild!

Idag har jag iallafall jobbat och nu ikväll hade Simon fotbollsavslutning. De spelade match mot föräldrarna. Jonatan tog min och Görans plats för jag vill inte skada mig, otränad som jag är och Göran jobbar eftermiddag.

Slut från mig. Må så jättebra du som läser detta!

KRAM E-M

Cruising,Västerås & Fotboll !

I går var vi till Arboga på cruising. När vi var på väg dit öppnade sig himlen och det öste ner regn! Men ca en timme senare sken solen och det blev snabbt varmt! Vi fick mycket uppmärksamhet tack vare Simon och hans buktalardocka Forrest!Här är Simon , Forrest och vår bil , en Pontiac GTO 69.

Här är några till bilder från cruisingen :Här kommer våra vänner Carina, "Hasse" & Nina i deras fina bil !

Vi körde ganska många varv i Arboga och sedan blev det mat på "MCD" innan vi gav upp och åkte hem.
En mycket trevlig kväll!

Idag kom Vincent hit. Det är min bästa kompis "Majas" son. Jonatan och Vincent är som kusiner, en otroligt fin vänskap har de och även om de inte träffas jämt så tar de alltid vid där de slutade!

Efter att ha ätit lunch stack vi iväg till Västerås. Vi åkte ut till Hälla och shoppade både på Stadium och Kapp-Ahl. Fast jag blev besviken över att inte hitta några PUMA kläder........

Sedan bar det av mot Hallstahammar, Simon hade fotbollsmatch där. De vann med 4-1 och Simon "gjorde" en assist! Jättekul för honom!!!!

Slut från mig för idag! Må så jättebra du som läser detta!

KRAM E-M.

Veckan som gått...

Den här veckan har mest handlat om jobb. Men några roliga saker har vi iallafall hunnit med. Vi var på bio i Kungsör i tisdags. Det var jag, Erika, Jonatan, Simon och Rasmus ( Jonatans kompis) .Filmen var jättebra men lite pinsamt var det allt. Filmen är ju barntillåten med vissa " vuxenscener " och mina barn var de enda barnen + tjejer i gäng. Jag undrar vad de tänkte om mig som mamma???!!!...... Men jag är ett stoort SATC fan och har boxen och den har vi tittat på, så självklart ville alla se nya filmen!!! Fast det skall bli kul när videon kommer, då kan jag släppa loss tårarna på riktigt - jag behärskade mig en hel del - jag är en som gråter när det är sorgligt! SE DEN, om du sett de andra delarna, DU BLIR INTE BESVIKEN!!!!!Fotbollen har jag tittat på , jag blev väldigt imponerad av Ryssland när de spöade " oss" så jag ville ju självklart se resten av turneringen!

Veckans tråkiga nyhet är : Jonatan har fått öroninflammation och nu äter han penicillin! Men han mår förhållandevis ganska bra!


Sedan har vi hunnit shoppa: det blev varsin tröja till Jonatan och Simon ,en tröja till mig och ett par fotbollshandskar till Simon. Erika hittade däremot ingenting. Fast kanske blir det mer shopping, Simon har match i Hallstahammar i morgon och då kanske vi hinner till Västerås innan ,på Stadium rean!

Slut från mig för denna gång, jag såg att jag fått två inlägg Kul och Tack för dem! Extra kul att du hittade hit Frida!Hit längtar jag  JÄTTEMYCKET!!! Bilden är ifrån Florida , där vi var i januari i år!!!
KRAM E-M