Bissenbrainwalk !

Går snart av stapeln och jag övar mig då och då.. Tisdag & onsdag gick jag den rundan med Göran (tis) & med Marie igår... Skönt!!!
 
 
Jag var även och veckohandlade igår.. Jag tittade nämligen på "Familjen Annorlunda" i måndags och såg Fam Wallquist göra en Kebab tårta! Jag tänkte nämligen försöka mig på att göra en jag också... Så därför inhandlades det ingredienser... Men jag ska komplettera på ICA i morgon...
 
 
För övrigt blir det nog en lugn helg.. Får se om Jonatan ska spela på lördag iom att han missat träningen pga Sälen hela veckan...Annars är det inga sportevenemang som är inplanerade!
 
Skönt att det är fredag i morgon och på lördag smäller det!!! Då börjar ju :
 
 
Detta år är ett oskrivet blad ang MF.. Har ingen favorit som är med och förra året var det ju många låtar som var riktigt bra!!! Ser fram emot kommande lördagar!!!
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 
  

Sälen!

Ska inte vi åka till men däremot är Jonatan där med sin klass...

De är på vinterutbildning.. De kommer att åka längd, slalom och han kommer att prova på att åka bräda.. Han har det alla tiders!!!
 
För oss lunkar veckan på.. Jobb,skola,läxor,promenader & dylikt är det jag/vi sysselsätter oss med....
 
Ha en fortsatt skön vecka!!!
 
KRAM E-M

Veckan!

Som gick var rätt lugn.. Jobb,skola, läxor, promenader, bandymatch, veckohandling...
 
 Jonatan hade  match mot Ukranias landslag i tisdags.. En match som Tillberga vann med 2 siffrigt!!! 
 
 
 
Ukrainas landslag anno 2013!
 
 
HEJA
 
Idag blev det att åka till Västerås.. Jonatan hade serie match och innan den började hann jag till Erikslund.. Där shoppade jag bla några t-shirts till Simon.. Lite plock på Rusta och annat smått & gott!
 
Sedan såg jag när Tillberga spöade Kungälv med 12-2! Jonatan gjorde ett mål och spelade fram till ett !!! STOLT MAMMA!!!
 
HEJA 
 
Resten av kvällen spenderade jag framför tv:n.. Kände mig lite hängig så jag hoppade "Ullvirundan" idag...  Men i morgon blir det "Bissenmilen" med bästa Marie förutsatt att ingen av oss får förhinder av något slag!!!
 
 Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M