DRIVE IN bio i Rättvik.

Vi har varit på bio i Rättvik. På DRIVE IN BIO . Vi såg  :

MAMMA MIA. Den var jättebra!!! Blev lycklig & glad av den !!!!

 Stellan Skarsgård, Colin Firth & Pierce Brosnan............Stellan, Pierce, Colin och Amanda Seyfried.

   

Meryl Streep mfl........

Det var insläpp vid 20.00 och vi kom in på bion vid ca 22.30. Filmen började vid ca 22.50 ,vi var bland de sista som släpptes in. Vi fick en ganska okej plats men jag föredrar bio inomhus!!!! Efter bion hängde vi kvar på stan ett tag till och vi kom hem denna natt ca 04.30.....

Må så gott du som läser detta!!!


KRAM E-M

Cruising i Rättvik !

Vi har varit i Rättvik på cruising. Det var en jättevarm dag. Vi kom vid lunchtid och satte oss nere vid stora vägen som går genom Rättvik. Vi ställde bilen på gräsmattan men blev varnade av våra bekanta att man fick böter om man stod där , då flyttade vi bilen.

Jag såg några fina bilar :Sedan en rolig bil :
Simon hade med sig Forrest som vanligt. Han blev uppmärksammad, tom av SVT. Men hela träffen är ju så stor så sannolikheten att han skall synas i tv är nog minimal........Forrest & Simon.

Jag gillar verkligen Rättvik. Det är en jättefin liten stad. Speciellt på kvällen när man ser Siljan och tittar upp mot husen uppe på höjden, helt otroligt fint!!!!

Vid 17.00 tiden började cruisingen. Vi stod ganska centralt till så det tog inte lång stund innan vi cruisade inne i stan.

Vi träffade också våra vänner Lille-Bell och Runar, de åkte med oss en stund. Större delen av kvällen cruisade vi och vi kom hem ca 03.30!


Må så gott du som läser detta!!

KRAM E-M

Goa vovvar.....

Här kommer några bilder på våra favoriter. De är våra bekantas hundar!


Glada & gosiga TINTIN.

Söta & coola TESS.

Blyga & lugna JACK.

Charmtrollet & busiga LOVIS.De är helt bedårande alla fyra, hade vi kunnat ha hund skulle jag nog kunna tänka mig att köpa en :Shi-tzu!


Må så gott du som läser detta!


KRAM E-M