50 000....

Är 50 000 kronor mycket? Ja jag tycker det!!! Jag fick nämligen denna summa idag av mitt försäkringsbolag, pga att jag har haft en hjärtinfarkt!!!Jag har en sjuk/olycksfalls försäkring genom mitt fack och nu när jag drabbades av detta så föll den ut...
Jag tecknade den när jag gick ut högskolan i slutet av 80 talet och nu fick jag nytta av den!!!

Dessa pengar skall det resas för!!! Var, när och hur är inte bestämt men de skall oavkortat gå till resor och nöjen!!! Skulle iofs vilja ha en egen laptop också så.....

Så livet är bra härligt just nu!!! Vädret bjöd på sol och värme idag... Vi kunde tom äta mellanmål ute och barnen hade det jättekul i geggan idag!!!

Jag var och veckohandlade efter jobbet idag så nu är det klart!!! Idag vilade jag i från alla fysisk aktivitet.. Jag hostar mycket och jag har lovat mig själv att inte stressa upp mig genom att försöka gå varje dag... Har sagt att 4-5 ggr/vecka räcker... Det har blivit minst 5 ggr/ vecka hittills....Men i morgon blir det "Ullvirundan" igen!!!

Må så gott alla som läser detta!!!

KRAM E-M

Två av fyra!

Var hos frisören idag.... Jag & Simon, så nu ser jag igen!!! På torsdag är det Jonatans tur och sedan är det bara Göran kvar!!!Dagen har bjudit på jobb, fix med intyg, "Ullvirundan" i solskenet,Kebab ätning, klippning och nu är det äntligen kväll....

Må så gott alla som läser detta!!

KRAM E-M


Lång dag...

Är den... denna "långmåndag" då jag jobbar 7.30-18.30.... Men nu är den gjord och jag kan koppla av!!!IBK Damerna förlorade sin match mot Täby igår och jag hade ett fel till på krysset... Men jag ligger fortfarande 2:a, vilket ger 1500 kr ... Men det är 3 matcher kvar ,så än är det inte kört!!!

Vi avverkade "Ullvirundan" Göran & jag igår... Jag har "bara gått" de sista dagarna pga hosta.... Men vi gick rätt fort, för att vara oss...Annars var det lugnt hos Ohlssons igår... Skönt med hemma helger!!!

Den här veckan har killarna sportlov och idag var det dags för Tandläkaren för bägge... Simons tandställning kollades upp och Jonatan kom hem utan att ha hål!!!Vi skall även försöka få till några klipptider, vi är alla rätt långhåriga just nu....Bäst att passa på när de är lediga!!!Ha en skön fortsättning på veckan!!!

KRAM E-M