Sjukstuga!

Hej!

Ja, det är det här hemma.... Jag har ont i halsen och känner mig lite hängig, mer igår än idag. Jonatan hade feber igår men mår bättre idag! Hans lag KFF P - 95 hade match igår. Vi klädde på oss rejält och tittade på matchen. De vann stort mot Kolsva!

Heja 

Innan matchen hann vi ut till Erikslund, Simon skulle rida. På eftermiddagen tittade vi på film : PS. I love you ,med Hillary Swank- helt okej!

Vi tittade även på fotboll - Sverige-Portugal som slutade 0-0!

Givetvis deltog vi i EARTH HOUR, släckte alla lampor och tände ljus !Igår mötte jag även en person som jag ville prata med. Det blev en lång kram men inte så många ord, mer än att jag/vi tänker på dem!!!! Skönt !Må så gott alla som läser detta!!!

KRAM E-M

Mer snö.....

Hej !
Snö, säkert ca 1 dm !
Jag jobbade från 08.00-16.00 idag. Sedan skyndade jag hem och Jonatan följde med mig till WILLY:s. Men innan vi kom dit tittade vi in på   ( Skinngubben) där jag blev ca 1500 kr fattigare. Jonatan fick en ny vårjacka :

  Jättesnygg ! Han fick också en ny wct tröja - "Solid" och nya "kallingar" av

.

Nu sitter jag här och tittar samtidigt på Let`s Dance. Vem som vinner är svårt att säga och jag gillar både Laila & Magnus....... Får man hålla på bägge ???

Må så gott alla som läser detta!!!


KRAM E-M

Öppet hus !

Hej!

Ja det var Öppet hus ikväll på Scheeleskolan. Jonatan hade 3 lektioner : Gympa,No & Engelska.......... Kul att se vad de gör, det är ju inte så ofta man kan vara med i skolan......Sedan åt vi Kebabpizza från Intermezzo och läste läxor. Jonatan har fysikprov i morgon! Därefter tittade jag på
CRIMINAL MINDS ! Jag spelade in programmet om Fritzl som gick på 4:an........

Och nu sitter jag här.....


Må så gott alla som läser detta!!!

KRAM E-M