31/10 2008.

Hej!

Nu är helgen här med lite ledigt..... I natt skall Jonatan sova över hos Rasmus. Erika skall förmodligen på disco och Simon blir hemma med oss.......

I morgon skall Simon rida och Jonatan har bandy träning i ishallen. Vi skall även hinna med att åka till lunden och tända ljus. På söndag skall jag försöka ha en slappdag om det nu går.....

Sedan kommer följande helger mest handla om bandy matcher för bägge killarna! För snart sätter serien igång och här i Köping håller de på att fixa is på " KRILLAN "!!!!

                                         

En bra sak som hände igår : MEDIUM började igen, en av mina favoritserier!!!!!!

                                               


Må så gott du som läser detta!!!


KRAM E-M

Rapport!

Hej!

Har inte skrivit på några dagar. Tisdagen och Onsdagen gick snabbt förbi, för min del var det bara jobb.
JONATAN och Co stack iväg på en kryssning. De hade haft det väldigt mysigt och trevligt!!!!! TACK Annette, Birgitta & Rasmus!!!!!


 
Skönt att ha honom hemma igen, för här i KÖPING är det väldigt blåsigt just nu!!!!! Och faktiskt snöar det med!

 Men det ligger inte kvar, bara yr...................

Och snart har vi spök helgen här :

Den firar vi inte så jättemycket. Däremot åker vi alltid till lunden och tänder ljus för mina föräldrar och nu också Görans pappa.......Var rädd om er alla som jag känner!


KRAM E-M

Stockholm!

Hej !

Idag har vi varit i Stockholm hela dagen. Först var vi ut till Älvsjö på mässan :SKOLFORUM. Det vara bara jag och pojkarna, Erika hade jobb (förmiddag) och Göran hade jobbat natt ,12 timmarspass 18.00-06.00 så han blev hemma.......Vi träffade folk,fick vara med i tävlingar, Jonatan vann en Reebook t-shirt i en tävling om dopning. Han fick ALLA RÄTT!!!!!
Vi fick godis, pennor och lite annat smått och gott!!! Efter att gått runt där i flera timmar letade vi oss ut till BARKARBY. Där åt vi på Pizza Hut innan vi började shoppa!

Vi hittade kläder inne på : Björn Borg, PUMA,Stadium mm.

Det sista vi gjorde innan hemfärd var att vi fikade inne på :   jag tog en god morotskaka!

 Jonatan tog chokladboll  och Simon kanelbulle .

Vi var väl hemma strax efter kl 19.00 ! En lång men väldigt mysig dag! Och jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv, jag körde ju i Stockholm utan några blessyrer!!!!!!

Må så gott du som läser detta!!!


KRAM E-M