Morsdag!

Hej!

Ja detta är min och alla andra mammors speciella dag!Simon tjuvstartade den igår med att köpa hem en Melonrem från marknaden, mums vad god den var!!!! Lika god som min andra favorit: Häxvrål...

Den här dagen började med en cykel tur, Simon cykelklubb var hembjudna till Linus och hans familj i Kolsva. Vi cyklade till Ströbohög och inväntade resten av gänget och när jag lämpat av honom cyklade jag hemåt.

Därefter var vi hos min svärmor och åt jättgod dajmtårta! Själv blev jag uppvaktad med pengar, men jag har ännu inte bestämt vad de skall gå till......

Idag tänker jag slappa och ev titta på :  ......

Jag väntar några dagar tills hysterin kring SATC lagt sig, sedan skall jag se den MED!!!!!


Ha nu en fortsatt JÄTTEBRA dag alla Mammor därute!!!! Och givetvis alla andra, ingen nämnd, ingen glömd!

KRAM E-M

Det blev hemma som vann...

Hej!

Vi åkte aldrig! Jag har varit trött hela veckan och orkade helt enkelt inte. Sedan blev det inte bättre att Jonatan har prov som det måste pluggas till... Efter moget övervägande hoppade vi över trippen!

Men Vincent kommer att bli firad av oss ändå!!!!

Istället var vi och såg OLA igår, trots regn. Sedan idag var det "Småstjärnorna" och Simon var med för fjärde gången. Han sjöng Anna Bergendahls "This is my life" och han gjorde det riktigt bra!!!!!

En sak som värmde mitt "mammahjärta" var : en okänd tjej i 10 års åldern stod och tittade på Simon, han märkte inget men det gjorde jag. När vi sedan gick förbi sa hon blygt - du sjöng jättebra!
Allltså så himla gulligt!!!! Och modigt gjort av henne!


Simon på förra årets Barnfestival !

Det är inte slut på Yran än utan ikväll vill Simon titta på DEAD BY APRIL.....

Ps. Jag tycker att Anna Bergendahl helt klart var värd en plats i FINALEN, hon gjorde semin jättebra!!! Jag/Vi har gillat henne hela tiden!!! Ds.


Må så gott alla som läser detta!!!

KRAM E-M

Velig....

Hej!

Hua vad denna vecka har gått fort....

Men nu är det helg och det är "GRISFEST" på stan.... Dvs vår årliga Köpingsfest, den kallades Grisfest då den började för "100 år sedan" på 80 talet!

OLA står på repetoaren för vår del ikväll.


Ola på Möller Bil i Köping.

Fotograf Simon Ohlsson.

Men nu till velandet......

I morgon är det ju "Småstjärnorna" på Barnfestivalen. Simon är anmäld och skall sjunga Anna Bergendahls "This is my life"...

Men nu funderar jag och pojkarna på att åka till Stockholm och titta på Sheelah & Bengtzing och sedan åka ut till Vincent i Åkersberga och fira hans 15 års dag!

Men vi velar..... Får se hur vi nu gör...... Och det är ju trevliga saker det velas om....

Linda & Simon.

Fotograf Martin Lindholm.


Fast livet är allt underbart ändå: helg, fint väder & fest!!!!


Må så gott alla som läser detta!!!

KRAM E-M