Think outside the box!

Vågar jag mig inte på så ofta.. Är lite feg vad gäller tapeter och annat.. Men idag slog vi till!!
 
 På den här : som fond och en ljusbeige tapet på resten av väggarna... Blir nog riktigt snyggt tillsammans med nya golvet i Ek!!!
 
Göran och jag gjorde ju Västerås igår.. Mat ute, shopping och lite annat smått och gott.. Idag blev det en tur till Arboga och där hittade vi tapeterna på Samuelsson´s.. Var även en sväng till :
... Där hittade jag bara lite krafs!!!
 
Ledigheten fortsätter jag njuta av.. Har gått "Bissenmilen" två dagar i rad och däremellan "Ullvirundan"... Det blir nog en mil till innan stor helgen är över...  Vi sätter nog igång och tapetserar och sedan ska Erika komma och äta middag, så jag har nog med jobb så det räcker till !!
 
GLAD PÅSK på er alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M


Bissenbrainwalk !

Här kommer lite mer om BBW...Som gick av stapeln i förrgår... Mycket folk, bra väder och ja en helt otroligt bra stämning!!! För mig personligen gick det jättebra att gå den... Jag höll bra tempo och mådde kanon hela vägen!!!
 
 
 
Tror att det är jag som skymtar bakom damen med vit jacka & rosa mössa.. Jag har svart mössa...
 
En bild från BBW Akut testet : Ansikte,kroppsdel,uttal & tid!!!
 

 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 
 

 

BBW !

 

Gjorde jag idag med Marie och hennes kompis Karin + Sara som hakade på oss.. Den gick snabbt och smidigt att gå!!!
 
Heja Mattias "Bissen" Larsson med familj, släkt och vänner för ditt/ert inititativ och kämparanda!!!
 
Alla pengar går oavkortat till Hjärnfonden som forskar om hjärnan!!
 
För övrigt blev detta en helg som bara försvann.. Igår åkte Göran & jag till Västerås.. Vi köpte golv Oak, men hittade inte riktigt den tapet som vi ska ha i allrummet! Jag vill fortfarande ha den här....
 
 Som en fondvägg... Resten bara vitt.. Det är i allafall jag inne på...Men vi är ju två om det... Så vi kikar fortfarande och klurar!!!
 
Väl hemma efter Västerås trippen blev det slapp i soffan.. Jag gick inte ens "Ullvirundan".. Har känt mig hängig, förkyld och beslöt mig för att ta en vilodag. Bra val då jag kände mig "fit for fight" idag iom Bissen Brainwalk!!!
 
Nu väntar en ny vecka, men en kort vecka, då det ju är påsk snart!!! På onsdag bjuds vi på Elizabeth Bostedt Jonsson´s goda PÅSK BORD!! Med bla hennes såå goda "Jansson" och köttbullar...Det ser jag fram emot!!!
 
 
Annars är det lugnt, inga möten eller något!!!
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M