Idag!

Var jag hos Tandhygenisten... Plågsamt men såklart nödvändigt!!! Som tur har jag en tålmodig och förstående medmänniska som tar hand om mig!!! Och även lägger på bedövningssalva hela tiden..
 
 
Åkte och veckohandlade efter denna pärs och fixade lite saker som skulle postas.. Sedan åkte Göran och jag till Tumbo Möbler... Där jag köpte denna tavla.. En tavla som jag fick syn på förra veckan då vi var där, men bara fotograferade... Nu köpte jag den!!! SÅÅ FIN!!!
 
 
 
Jag försöker leva efter dessa ord... BEHANDLA ANDRA SOM DU SJÄLV VILL BLI BEHANDLAD!!!
 
Vi fortsatte till Eskilstuna, bla till
 
 Där hittade vi soffan vi vill ha!!! Eller ännu en, för den på Normans är också fin.. Men denna var lite större och väldigt skön!!! Får se hur vi gör...
 
Väl hemma blev det en "Ullvirunda" med Maja i mobilen, kul med lite tjejsnack!!!
 
Resten av veckan är blank än så länge.. Jobb och "Bissenmilen" blir det i morgon.. På fredag är det bara jobb och en "Ullvirunda" som är inplanerad och helgen ser rätt fri ut iallafall idag...
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 

På tiden!

Att IBK tjejerna vann... De spöade Munkfors med 6-4.. Det efter att ha hämtat upp ett 0-2 underläge och spelat rätt dåligt i första!! Men jag var inte orolig, trodde nog att de skulle komma igen!!!
 
HEJA 
 
KIS A-lag tog också en skalp idag mot Uppsala Bois!! Vann med 4-11!!!
 
HEJA 
 
Söndagen var rätt lugn, sovmorgon, lite mat och sedan åkte jag till Västerås för att hämta Jonatan som hade haft träning... Vi var in på Erikslund en kortis och på MIO.. Sedan hem för att titta på Innebandyn... Jag gick "Ullvirundan" efter matchen och hamnade sedan framför tv:n...
 
Kommande vecka bjuder på ett Tandhygenist besök...
 
Bläää!!!
 
Men skönt att killarna är lediga från skolan, det innebär sovmorgnar för mig och uteblivna läxförhör...
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M
 

Lördagsmorgon...

Helgen inleddes med att jag veckohandlade tillsammans med hela stan.. Hysteriskt mycket folk & bilar på BIG INN..
 
 

 
Därefter lite mat och plock och sedan gick jag "Ullvirundan"..Väl hemma igen hamnade jag i tv soffan.. (Göran jobbade en extra natt så jag var själv.. Simon spelade dator och Jonatan var på krogen i Västerås...)
 
Det blev favoriten..
 
Somnade sedan ovaggad när Jonatan väl var hemma igen.. Har oerhört svårt att koppla av förrän han är innanför dörren här hemma.. Man vill ju inte att det ska hända dem något!!!
 
 

 
Idag blir det en lugn dag.. Ska nog gå "Bissenmilen" idag istället för i morgon, ska även titta på "Så mycket bättre"!!! 
 
Må så gott alla som läser detta!!!
 
KRAM E-M